Podrška i partneri

Zahvaljujemo svim partnerima, suradnicima i prijateljima koji podržavaju projekt MIMO!

ŠKOLA ZA GRAFIKU, DIZAJN I MEDIJSKU PRODUKCIJU osigurava opremu, snimanje i video montažu za izravni video prijenos koncerata na internetskim stranicama MIMO projekta i HRT-a. Snimanje i montiranje obavljaju učenici škole u sklopu stručne prakse uz mentorstvo profesora i stručnjaka režisera iz MIMO tima.

logo_p_msu
MUZEJ SUVREMENE UMJETNOSTI podržava projekt MIMO ustupanjem multimedijalne Dvoranje Gorgona  po višestruko nižoj cijeni. Dvorana Gorgona je jedna od najopremljenijih dvorana u Hrvatskoj i ima 233 sjedećih mjesta. Vrlo je ugodna, bilo iz perspektive publike ili izvođača, jer interijer stvara profinjenu atmosferu, visoke estetike i moderne opreme. Pogodna je za održavanje događanja raznih vrsta: kazališnih ili plesnih predstava, koncerta, projekcije filmova, performansa, seminara i konferencija – jer se lako prilagođava raznim zahtjevima.


ZAMP – Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.

logo_p_bad
BAD HABIT ekipa izrađuje sjajne MIMO majice.

MMMphotography

MMM photography – Naši ninja fotografi Matej Čelar i Marija Feldi kvalitetom koncertne fotografije nemaju premca a u dvorani ih možete vidjeti kako vise sa stropa, penju se po zidovima i puze po podu. Ninja mode on!


MIXER.HR – medijski podržava projekt MIMO kroz najave, recenzije i preuzimanje live stream-a na svojim internet stranicama.

logo_p_terapija
TERAPIJA.NET medijski podržava projekt MIMO kroz najave, recenzije i preuzimanje live stream-a na svojim internet stranicama.

muzika.hr
MUZIKA.HR medijski podržava projekt MIMO kroz najave, recenzije i preuzimanje live stream-a na svojim internet stranicama.

logo_p_nevideno
NEVIĐENO.COM – Osmislili i izradili fantastičnu animaciju koja na kreativan način opisuje MIMO http://www.youtube.com/watch?v=v2Kjnh-pAVg

Ravno do dna online magazin pop kulture

Print
PERON8 – U svom prostoru financirali i izradili dvometarski MIMO znak koji krasi pozornicu dvorane Gorgona za vrijeme MIMO koncerata

Theme designed by: BacklinksIndexer.com