Sara Renar

(AUTO)BIOGRAFIJA

Priča s (kant)autorskim radom kreće tamo negdje 2008. – 2009., kada sam krenula pisati svojevlastite pjesme. Pjesme sam izvodila isključivo privatno i trebalo mi je par godina dok se nisam odvažila upustiti u samostalnu glazbenu avanturu.

Ljeto 2011. Nakon prvog snimljenog singla Trebam te, krećem u potragu za novim bendom i suvremenijom produkcijom. Zajedno sa starim frendom i gitaristom Gečekom počinjem raditi na aranžmanima prvih pjesama. Ubrzo nam se pridružuje Gogi na bubnjevima. I tako neko vrijeme nastupamo kao trio. Na proljeće 2012. bendu se priključuje Jura Geci na drugoj gitari te se prijavljujemo na natječaj za Akustika stage @ Terraneo 2012. Uvjet je bio snimiti dvije akustične pjesme i postaviti na youtube. Na Gecijevu preporuku pjesme snimamo u studiu stanovitog Surke, koji se eto vrlo ugodno iznenadio kakve mu je to klince Geci dofurao i odmah za “Bok” radi beatbox remix. Pjesma snimljena u jednom take-u postaje je radijski singl i osigurava nam nastup na Terraneu, a Surka se na beatboxu pridružuje bendu.

Jesen 2012. Jesen akustičnih i uštekanih koncerata. Krećemo snimati album kod Surke u studiu. Na kratko vrijeme se na basu pridružuje Petar Predrag, međutim angažman u drugim projektima ga sprečava da se i zadrži. Naposlijetku dolazi – i ostaje – Vanja Marin na basu. Time je formiran konačna postava benda

Luka Geček                          gitara

Jura Geci                              el. gitara, akustična gitara

Goran Leka                          bubnjevi

Ante Prgin Surka                 beatbox, bubnjevi

Vanja Marin                          bas

i moja malenkost na vokalu

Siječanj 2013. Izlazi prvi službeni singl sa spotom, “U velikom stilu”, kao najava za debut album “Djeca”. Razdoblje obilježava iznimno ugodna suradnja sa produkcijskom kućom kadar 22 za snimanje spota. Angažiraju se frendovi – neke se šamara, nekima se krade auto… Sve u svemu sjajno se zabavljamo.

Rad na novom spotu za “Djecu” je u tijeku…

https://www.facebook.com/renarsara

Theme designed by: BacklinksIndexer.com